Gevestigd in 2005, Xinbao-is de Decoratie gespecialiseerd in de productie van Drijvende Verf, kijkt de Steen Verf, Kleurrijke Verf, Granietverf, Isolatie & Decoratie Geïntegreerde Raad en flexibele keramische tegels voor Buitenmuur & Binnenmuur.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd certificaten
China Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd certificaten
Ik ben   zich verheugt op       onze     behulpzame   relatie op lange termijn   tussen   ons.   I   oprecht   hoop   konden wij       hebben meer   uitwisselingen   die       zou zijn bekwame   aan     onze   tweezijdige   economische   en   handels  relaties uitbreidt.

—— Terry

Wij waarderen zeer uw geschikte hulp. Uw verf is zeer goed, hoop wij gelukkig in de toekomst kunnen samenwerken.

—— Gregory

Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd

1 2 3
Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Mingtu, Xinbao, Wellon
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 2000-5000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 40% - 50%

Ongeveer ons:

 

Onze productieafdeling van de bedrijfopstelling in 2012, is hoofdzakelijk de productie van echte kleurrijke steenverf, textuurverf, water-in-water, de imitatiesteen van het zandzand en andere binnenlandse en buiten architecturale deklagen, en nu van de Pionierscaisha van Henan Nanyang Nanzhao de installatieinvestering van verscheidene miljoen yuans om de binnenlandse prima de productiebasis van de de Bouwverf te bouwen. Zich baseert op de pioniersverscheidenheid, rijk natuurlijk zand, die zich op de architecturale van bedrijfs deklagen grondstoffen voordelen baseren, heeft het bedrijf ook een zeer rijpe ervaring van het productiebeheer en stevige technische vaardigheden, wij het te doen vertrouwen hebben: 1, de producten van uitstekende kwaliteit; 2, de prijs zijn redelijk; 3, productie snel en gemakkelijk.

 

Zich baseert op de voordelen van de ervaring van vele jaren en grondstoffen, heeft ons bedrijf ook een zeer rijpe ervaring van het productiebeheer en stevige technische vaardigheden, wij het te doen vertrouwen hebben:

1, de producten Van uitstekende kwaliteit;

2, Redelijke prijs;

3, Snelle levering;

4. Betrouwbare technische ondersteuning

China Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Australië, Maleisië, Vietnam, Thailand, Rusland, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, onze producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

Ons doel is eenvoudig: De beste producten aan de beste prijs verkopen, en en verstrekt industrie-leidende klantenservice, voorziet uw klant van het beste decoratiemateriaal. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te om het waardevolste deel van onze zaken te ontdekken, om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze verf en decoratie te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

 

Onze partners:

China Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Contactgegevens
Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd

Tel.: 86-150-36187110

Fax: 86-177-37133550

Direct Stuur uw aanvraag naar ons