Gevestigd in 2005, Xinbao-is de Decoratie gespecialiseerd in de productie van Drijvende Verf, kijkt de Steen Verf, Kleurrijke Verf, Granietverf, Isolatie & Decoratie Geïntegreerde Raad en flexibele keramische tegels voor Buitenmuur & Binnenmuur.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
China Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd certificaten
China Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd certificaten
Ik ben   zich verheugt op       onze     behulpzame   relatie op lange termijn   tussen   ons.   I   oprecht   hoop   konden wij       hebben meer   uitwisselingen   die       zou zijn bekwame   aan     onze   tweezijdige   economische   en   handels  relaties uitbreidt.

—— Terry

Wij waarderen zeer uw geschikte hulp. Uw verf is zeer goed, hoop wij gelukkig in de toekomst kunnen samenwerken.

—— Gregory

  • lopende band

    Co. van de de Decoratietechniek van Henanxinbao, Ltd werd opgericht in 2005, het bedrijf dat op architecturale deklagen grondstoffen wordt gebaseerd, hoofdzakelijk belast met Jiangsu-zonsopgangemulsie, de de filmadditieven van Verenigde Staten TEXANOL Eastman, de cellulose HS 30000 YP2 van Duitsland Clariant, de Chemische de bouwemulsie van Verenigde Staten DOW Tao, het titaandioxide van Verenigde Staten Dupont, het bedrijf en de bouw van fabrikanten van de grondstoffen de stroomopwaartse verf en de binnenlandse en internationale agenten van het eerste-lijnmerk in nauwe samenwerking.Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd fabriek productielijn 0

     

Contactgegevens
Henan Xinbao Decoration Engineering Co.,Ltd

Tel.: 86-150-36187110

Fax: 86-177-37133550

Direct Stuur uw aanvraag naar ons